Jouw welzijn is onze prioriteit

Net als gezonde gevarieerde voeding ondersteunen onze hoogwaardige voedingssupplementen jouw gezonde, persoonlijke levensstijl van binnenuit. De natuurlijke vitamines en mineralen van Beyuna zijn GMO-vrij en worden gemaakt op basis van het Clean Label-principe, zonder synthetische vul-, hulp- of kleurstoffen. We verbeteren en passen onze supplementen constant aan op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Jouw welzijn is onze prioriteit
Natuurlijke vitamines en mineralen
Hoge kwaliteit
Zonder kunstmatige toevoegingen

Alles voor het beste resultaat

1. Onderzoek

Beyuna loopt voorop als het gaat om de samenstelling van gezonde producten. In het ontwikkelen van de voedingssupplementen spelen we continu in op de laatste wetenschappelijke onderzoeken.

1. Onderzoek
2. Ingrediënten

In de supplementen van Beyuna vind je alleen vitamines en mineralen uit de natuur die het lichaam herkent. We kiezen voor grondstoffen van de beste kwaliteit en met een hoge biologische beschikbaarheid.

2. Ingrediënten
3. Produceren

Doordat onze supplementen geen synthetische hulpstoffen bevatten, moeten onze supplementen semiautomatisch worden afgevuld. Hierdoor duurt het productieproces tot wel acht keer langer dan wanneer het volautomatisch wordt gedaan en het is kostbaarder.

3. Produceren
4. Testen

Onze productbatches ondergaan verschillende strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn en van de hoogste kwaliteit. Daarnaast worden onze supplementen getest in een geaccrediteerd laboratorium in Engeland, dat samenwerkt met de NPN en NZVT.

Clean Label
GMO-vrij
NPN
Dopingvrij (NZVT)
Z-Index
G-standaard
HACCP
Volgens EFSA-wetgeving
Keuringsraad KOAG KAG
4. Testen
5. Eindproduct

Het resultaat is een uniek, veilig en hoogwaardig supplement. Natuurlijk, GMO-vrij en Clean Label. Ervaar de producten en oordeel zelf.

Bekijk de producten
5. Eindproduct
Beyuna producten
Beyuna producten
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Géén synthetische additieven
  • Constant doorontwikkeld
  • De beste keuze voor je lichaam
  • Hoog segment
"Met de supplementen van Beyuna voel ik mij beschermd."
Loekie Waaldijk - Beyuna distributeur

Bekijk ook

Leer Beyuna kennen Nieuws & blogs Shop