Beyuna Academy

Business
Beyuna Academy

Netwerkmarketing is een vak, het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Zoals voor bijna alle beroepen geldt, is er eerst training nodig om het goed uit te kunnen oefenen. Beyuna wil graag dat elke distributeur succesvol wordt en om dit te realiseren is er de Beyuna Academy. Vanuit de Beyuna Academy organiseren wij bedrijfspresentaties, voedingsseminars, trainingen en evenementen om iedereen van zoveel mogelijk informatie en kennis te voorzien.

Lidmaatschap: Basic of Professional

Als distributeur ben je automatisch een Basic member. Wil je je successen vergroten, dan kun je upgraden naar een Professional lidmaatschap. Wat hier precies de voordelen van zijn, lees je hieronder. Nieuwe Professional leden krijgen de eerste negentig dagen 50% korting op het abonnement. Je kunt upgraden naar een Professional abonnement in jouw account bij Gegevens bij het kopje Lidmaatschap.

Bedrijfstraining

Een van de grootste voordelen van het Professional lidmaatschap is de wekelijkse bedrijfstraining op maandagochtend in de Beyuna Academy. Tijdens deze interactieve meeting worden verschillende onderwerpen behandeld, zoals hoe werkt het verdienmodel? Hoe gebruik je social media met de claimsverordening? Hoe stel je doelen en hoe bereik je ze ook daadwerkelijk? Ook wordt er de tijd genomen om te evalueren: wat gaat er goed, wat kan beter en wat kun je van elkaar leren. Komt het niet uit om naar de Beyuna Academy te komen? Dan kun je de bedrijfstraining bijwonen via Zoom.

Bedrijfspresentatie

De bedrijfspresentatie gaat over de producten, de missie en het verdienmodel van Beyuna. Deze presentatie is perfect om gasten mee naartoe te nemen die geïnteresseerd zijn in de business opportunity van Beyuna. Ook zonder gasten is de bedrijfspresentatie belangrijk en waardevol voor distributeurs. Hoe vaker je het Beyuna verhaal hoort, hoe makkelijker het wordt voor jezelf om dit verhaal te dupliceren en successen te creëren in je eigen netwerk. Met het Professional lidmaatschap kun je de bedrijfspresentatie in de Beyuna Academy bijwonen of online via livestream mee- en terugkijken, waar en wanneer het jou uitkomt. Als Basic member kun je de bedrijfspresentatie alleen live volgen via de stream.

Startersmeeting

Om de maand organiseren wij de startersmeeting in de Beyuna Academy. De startersmeeting is een handige meeting voor distributeurs die onlangs zijn gestart. Het wordt gepresenteerd door Paul, Els en Senna Gebbink en zij geven uitleg over de website en app, social media, de marketingtools die Beyuna biedt en hoe je een succesvolle start maakt als Beyuna distributeur. Zie het als een kickstart van jouw eigen business! De startersmeeting is toegankelijk voor alle distributeurs en wordt feestelijk afgesloten met een glaasje bubbels en een certificaat.

Paul Gebbink dag

De maandelijkse Paul Gebbink dag is een inspirerend evenement in het Van der Valk Exclusief hotel in Apeldoorn. Deze dag wordt gepresenteerd door Paul Gebbink, één van de meest succesvolle ondernemers uit de netwerkmarketing industrie, en oprichter en product developer van Beyuna. Paul Gebbink deelt met zijn dertig jaar netwerkmarketing ervaring vol enthousiasme en passie de best practices uit het vak. Hij geeft waardevolle informatie en kennis over hoe jij jouw Beyuna business succesvol kunt starten en opbouwen, altijd inspelend op de actualiteiten. Als Professional lid krijg je korting op dit evenement.

International Business Day

De International Business Day is een maandelijks evenement in het Van der Valk Exclusief in Apeldoorn, gepresenteerd door succesvolle distributeurs van Beyuna. Vanuit hun rijke praktijkervaring geven zij uitleg en informatie over hoe je een internationaal Beyuna bedrijf kunt opbouwen met een eigen team van ondernemers. Ideaal voor gasten om hen een optimaal beeld te geven van hoe je een Beyuna business start. Voor distributeurs is het een essentiële trainingsdag om nog meer te leren over de producten en hoe succesvol te ondernemen met het concept van Beyuna. Als Professional lid krijg je korting op dit evenement.

Voedingsseminar

Ben je benieuwd naar de effecten van voeding op je gezondheid? Wil je meer kennis over supplementen? Het voedingsseminar is een maandelijks evenement op de eerste zaterdag van de maand in de Beyuna Academy, exclusief voor Professional leden en hun gasten. Elke maand komt er een nieuw onderwerp aan bod waarover je actuele informatie krijgt, altijd gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken.

Netwerk events

De Beyuna community is een groep van gelijk- gestemden met dezelfde missie en dat mag gevierd worden. Voor de Professional leden wordt er daarom regelmatig een netwerkevenement georganiseerd zoals de Summer Party of een kerstborrel in de Gebbink Residence.